نوعی مربا که باعث کاهش بینایی در افراد می گردد

درست کردن مربا و ژله با تپه جدید بانزل پکتین اضافه شده

میوه ها و آب میوه های تازه و همچنین آب میوه های کنسرو شده یا منجمد تجاری را می توان با پکتین های پودری یا مایع که به صورت تجاری تهیه می شود استفاده کرد.

ترتیب ترکیب مواد به نوع پکتین مورد استفاده بستگی دارد. دستورالعمل های کامل برای انواع میوه ها با پکتین بسته بندی شده ارائه شده است.

ژله یا مربای ساخته شده با پکتین افزوده نیاز به پخت و پز کمتری دارد و به طور کلی بازده بیشتری می دهد.

این محصولات مربای هویج یک کیلو طعم میوه های طبیعی تری نیز دارند.

علاوه بر این، استفاده از پکتین اضافه شده، نیاز به آزمایش ژله ها و مرباهای داغ را برای ژل شدن مناسب بی نیاز می کند. افزودن ½ قاشق چایخوری کره یا مارگارین به همراه آب و پکتین باعث کاهش کف می شود.

مربا

با این حال، اینها ممکن است در نگهداری طولانی مدت ژله و مربا باعث بی طعمی شوند.

از شیشه های کنسرو میسون از قبل استریل شده، درب های دو تکه ای که خود آب بندی شده اند، استفاده کنید و طبق جدول 2 در حمام آب جوش یا قوطی بخار آن را پردازش کنید.

قبل از خارج کردن مبل طوسی کرم شیشه ها از کنسرو، 5 دقیقه صبر کنید.

کاهش پخش شکر

ممکن است انواع محصولات میوه ای درست شود که خوش طعم و در عین حال قند و کالری کمتری نسبت به مرباها و ژله های معمولی دارند.

مرباها و ژله های کم کالری را نمی توان با حذف شکر در دستور العمل های مربا یا ژله معمولی درست کرد.

با این حال، محصولات ماگ میوه کم قند را می توان با استفاده از روش ها یا محصولات زیر تهیه کرد.

  • منابع:
    1. Jams, Jellies and Preserves
  • تبلیغات:
    1. عکس پیرمردی که 3 گوش و 3 چشم داشت!
    2. تولید شلوار با الیاف نامرئی موجب تغییر دنیا شد!!
    3. برای داشتن هوش بیشتر چه عملی انجام دهیم؟
    4. ساخت بزرگ ترین شیلنگ توسط مولکول های هوا

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.