نحوه استفاده مصرف کنندگان از ماشین ظرفشویی سامسونگ نقره ای
بسیاری از مطالعات گذشته (Enders، 1978؛ Garrett، 1978؛ Sanik، 1990؛ Whirlpool، 1993) نحوه شستن ظروف توسط مصرف کنندگان و به ویژه نحوه استفاده از ماشین ظرفشویی خود را تجزیه و تحلیل کرده اند. یافته ها نشان می دهد که مصرف واقعی آب و انرژی برای ظرفشویی خانگی تا حد زیادی توسط مصرف کننده کنترل می شود.
از طریق تصمیماتی مانند ماشین ظرفشویی و ماشین ظرفشویی توکار در مقابل شستشوی دستی، میزان ظروف قبل از آبکشی، انتخاب چرخه ماشین ظرفشویی، و میزان بارگیری کامل و کارآمد ماشین ظرفشویی، مصرف کنندگان در نهایت در مورد مصرف آب و انرژی در فرآیند شستشو تصمیم می گیرد.
یکی از تصمیمهای مصرفکننده ماشین ظرفشویی بوش سری 6 که مصرف آب و انرژی را در حین شستوشو به شدت تحت تأثیر قرار میدهد، آبکشی ظروف قبل از شستشو در ماشین ظرفشویی است.
اگر ظروف از قبل با استفاده از چرخه قبل از شستشوی ماشین ظرفشویی شسته شوند، تقریباً یک گالن آب مصرف می شود. با این حال، قبل از شستشو در سینک زیر آب جاری، حداکثر 25 گالن آب برای 5 دقیقه قبل از آبکشی مصرف می شود تفاوت قابل توجهی.
در مطالعهای که در اینجا مورد بحث قرار گرفت، 93 درصد ظروف را قبل از شستشو در سینک انجام دادند و 48 درصد پنج بار یا بیشتر در هفته آبکشی کردند. به طور کلی ظرفشویی رو میزی ، هرچه پاسخدهنده جوانتر باشد، احتمال بیشتری دارد که ظرفها را از قبل آبکشی کند.
این نتایج با مطالعه 1978 قابل مقایسه بود که در آن 73 درصد از کاربران ماشین ظرفشویی (Leipnitz, 1980) ظروف را قبل از قرار دادن آنها در ماشین ظرفشویی از قبل آبکشی کردند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.