برخی شواهد نشان می دهد که خوردن سیب گلاب در بازار تهران می تواند به کاهش سطح قند خون و محافظت در برابر دیابت کمک کند برخی از آنتی اکسیدان های موجود در سیب نیز ممکن است هضم و جذب قندها را کاهش دهند.
در یک مطالعه روی 38018 زن، خوردن 1 یا بیشتر سیب در روز با 28 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط بود.
چندین مطالعه اثرات سیب را بر عوامل خطر بیماری قلبی بررسی کرده اندیک مطالعه همستر نشان داد که سیب می تواند سطح کلسترول کل را کاهش دهد و منجر به کاهش شدید 48٪ در تجمع پلاک در داخل شریان ها شود.
یک مطالعه انسانی در فنلاند نشان داد افرادی که بیش از 1.9 اونس (54 گرم) سیب در روز مصرف میکنند، در خطر ابتلا به بیماری قلبی به میزان قابل توجهی کمتر هستند.
به طور خاص، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در زنان 43 درصد و در مردان 19 درصد کمتر بود بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان میدهند که فیتونوترینتهای سیب میتوانند از سرطانهای ریه و روده بزرگ محافظت کنند.
یک مطالعه نشان داد که افرادی که 1 یا بیشتر سیب در روز مصرف میکنند در معرض خطر کمتری برای ابتلا به سرطان هستند، از جمله خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سینه به ترتیب 20% و 18%.
برخی از مطالعات نشان می دهد که سیب ممکن است به محافظت در برابر دیابت، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.
محتوای فروکتوز آنها ممکن است برای افراد مبتلا به عدم تحمل فروکتوز نیز مشکل ساز باشد سیب به طور کلی سالم در نظر گرفته می شود، اما ممکن است در برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کند.
سیب سالم، خوش طعم و از محبوب ترین میوه ها در جهان است اگرچه آنها از نظر ویتامین و مواد معدنی غنی نیستند، اما منبع خوبی از فیبر و آنتی اکسیدان هستند.
سیب ممکن است چندین فواید از جمله بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به سرطان و دیابت داشته باشد آنها همچنین ممکن است به کاهش وزن کمک کنند.
اگر می خواهید سالم غذا بخورید، سیب یک انتخاب عالی است سیب به طور کلی به خوبی تحمل می شود با این حال، آنها ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مشکلاتی ایجاد کنند، زیرا حاوی FODMAPs، دسته وسیعی از فیبرها هستند که باعث علائم گوارشی، از جمله گاز و درد شکم، در برخی افراد می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.