زیتون لوراس ترکیه بیضی شکل آشنا، دوستانه از اسپانیا، با آب نمک، با بافتی ترد و طعم کمی دودی و بادام است. آنها اغلب با پیمینتو پر می شوند، یا ترک خورده و با روغن زیتون و سیر تازه پوشانده می شوند. یک غذای خوشمزه مخصوصاً وقتی با شری فینو سرد و نان خرد شده سرو شود.
گوردال در زبان اسپانیایی به معنای “چاق” است. نام موجه است؛ اینها چند زیتون بزرگ و با غرور چاق هستند، با مقدار زیادی سفت و غنای گوشتی که با اندازه چشمگیرشان مطابقت دارد.
این درختان در اندلس، اسپانیا، جایی که درختان گوردال در آب و هوای خشک رشد می کنند، زیتون های تاپاس محبوب هستند. آنها را در کنار مقداری جامون و یک لیوان شری سرو کنید.
در حالی که زیتون آلفونسو به طور سنتی شیلیایی در نظر گرفته میشود، استان تاکنا در دامنههای کوههای لا یارادا که از آنجا منشأ گرفتهاند، از سال 1929 تحت فرمانروایی پرو بوده است.
آنها انعطاف پذیر، آبدار و گوشتی هستند، با کمی تلخی ترش. این گونهای است که معمولاً با چاشنیهای خوراکی و شراب قرمز کامل از آن لذت میبرند.
بچه زیتونی خود ایالات متحده است. اگرچه اعتقاد بر این بود که منشا آن اسپانیایی است، اما دانشمندان دانشگاه اسپانیا در کوردوبا نتوانستند آن را به 700 گونه زیتون اسپانیا مرتبط کنند.
درختان زیتون ماموریت از سال 1700 در کالیفرنیا شکوفا شدند. بیشتر محصول به تولید روغن زیتون اختصاص مییابد، اما زیتونهای رومیزی پخته شده با روغن سیاه و زیتونهای پخته شده با آب نمک سبز، هر دو طعم ملایم، علفدار و روشن دارند.
مراکش صدها نوع زیتون تولید می کند، اما تنها تعداد کمی از آنها صادر می کند. اگر بتوانید اینها را به دست آورید، واقعاً خوش شانس هستید. آنها خشک و به شدت طعم دهنده هستند. آنها را مانند مراکشی ها سرو کنید: در سالاد، تاجین یا با روغن زیتون خوب و فلفل تند پاشیده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.