گوجه محلی ایلام حاوی فولات است این به تعادل سطح هموسیستئین کمک می کند هموسیستئین یک اسید آمینه است که در نتیجه تجزیه پروتئین ایجاد می شود.
مصرف زیاد پتاسیم و سدیم کم نیز با 20 درصد کاهش خطر مرگ مرتبط است فیبر، پتاسیم، ویتامین C و محتوای کولین موجود در گوجه فرنگی همگی از سلامت قلب حمایت می کنند.
افزایش دریافت پتاسیم، همراه با کاهش دریافت سدیم، مهم ترین تغییر رژیم غذایی است که افراد عادی می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهند.
گفته می شود که خطر حملات قلبی و سکته را افزایش می دهد. مدیریت سطح هموسیستئین توسط فولات یکی از عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
مصرف بالای پتاسیم نه تنها با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی همراه است، بلکه برای محافظت از ماهیچه ها در برابر زوال، حفظ تراکم مواد معدنی استخوان با منبع مطمئن و کاهش تولید سنگ کلیه شناخته شده است.
مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که رژیم های غذایی پرفیبر مصرف می کنند، سطح گلوکز خون پایین تری دارند، در حالی که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است سطح قند خون، چربی ها و انسولین را بهبود بخشند.
انجمن دیابت آمریکا مصرف حدود 25 گرم فیبر در روز برای زنان و 38 گرم در روز برای مردان را توصیه می کند.
خوردن غذاهای سرشار از آب و فیبر، مانند گوجه فرنگی، ممکن است به هیدراتاسیون کمک کرده و از حرکات طبیعی روده حمایت کند گوجه فرنگی اغلب به عنوان یک میوه ملین توصیف می شود.
فیبر حجم مدفوع را افزایش می دهد و منبع مطمئنی برای کاهش یبوست مفید است. با این حال، حذف فیبر از رژیم غذایی نیز تأثیر مثبتی بر یبوست نشان داده است تحقیقات بیشتری برای تایید خصوصیات ملین گوجه فرنگی مورد نیاز است.
گوجه فرنگی منبع غنی لیکوپن، لوتئین و بتاکاروتن است اینها آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که نشان داده شده است که چشم را در برابر آسیب های ناشی از نور، ایجاد آب مروارید و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن محافظت می کنند.
منبع معتبر مطالعه بیماریهای چشمی مرتبط با سن اخیراً دریافت که افرادی با مصرف بالای کاروتنوئیدهای لوتئین و زآگزانتین در رژیم غذایی که هر دو در گوجهفرنگی وجود دارند، 35 درصد کاهش خطر ابتلا به AMD نئوواسکولار را داشتند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.