ارقام مختلف از انار و پوششی جهش یافته

ارقام مختلف انار نظیر انار دماوند (بیش از 500 رقم) در سراسر جهان وجود دارد.

با این حال، نوع ارقامی که در مناطق خاصی غالب شده اند، منعکس کننده ترجیحات و سلیقه جمعیت های محلی است، به عنوان مثال، ارقام غیر اسیدی در هند مورد علاقه هستند.

منشا ارقام کنونی انار دانه سیاه ساوه با پوششی از شک پوشانده شده است، زیرا اکثر آنها مشتقات جهش هستند بدون ثبت منشاء آنها.

معافیت برخی از ارقام هستند که حاصل پرورش عمدی هستند.

به طور کلی، یک میوه اصلی انار در مناطق مختلف با نام‌های متفاوتی شناخته می‌شود و این عمدتاً به این دلیل است که پوسته و رنگ آریل هنگام رشد در مناطق مختلف می‌تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد.

این تفاوت ها عمدتاً بر اندازه میوه، رنگ پوسته (از زرد تا بنفش، با صورتی و قرمز رایج ترین)، رنگ آریل (از سفید تا قرمز)، سختی دانه، بلوغ، محتوای آب میوه، اسیدیته، شیرینی و قابض بودن تأثیر می گذارد.

انار و  انار دانه سیاه شهرضا منبع شناخته شده ای از مواد مغذی ارزشمند است.

حاوی تانن های قابل هیدرولیز، تانن های تغلیظ شده، فلاونول ها، آنتوسیانین ها و اسیدهای فنولیک و آلی است.

ترکیباتی که مورد مطالعه قرار گرفته اند و با فواید سلامتی متعددی در برابر بیماری ها مرتبط هستند.

علاوه بر این، با مقدار pH پایین (معمولاً <4.0)، اسیدیته نسبتاً بالا (حتی تا 20 گرم اسید سیتریک در لیتر آب میوه) و محتوای قند (عمدتاً فروکتوز و گلوکز) 70-180 مشخص می شود g/L.

ترکیب دقیق میوه انار ژله ای دانه سیاه  به عوامل زیادی از جمله رقم، شرایط خاک، آب و هوا، مرحله رسیدن، تکنیک های کشت، شرایط فرآوری و شرایط نگهداری بستگی دارد.

  • منابع:
  1. Food Applications and Potential Health Benefits of Pomegranate and its Derivatives
  • تبلیغات: 
    1. صید میگو در آبهای عمیق به چه صورت است؟
    2. در مورد تاثیر لیمو و آب لیمو بر سنگ کلیه بیشتر بدانید
    3. انگیزه مالی این فوتبالیست او را معروف نمود!
    4. برای اولین بار از روغن بنفشه برای تولید سنگ پا استفاده شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.