در یک مطالعه غیر کور، تصادفی، شش هفته ای متقاطع، توسط Hyson و همکاران، به شرکت کنندگان سالم روزانه 375 میلی لیتر آب سیب شیرین نشده و بدون مکمل یا پارچه کرپ کش گرم گوشت سیب در طول شش هفته داده شد.
هیچ تغییر قابل توجهی در سطح کلسترول تام، LDL-C، HDL-C، آپولیپوپروتئین AI یا B وجود ندارد.
تری گلیسیرید پلاسما به دنبال مداخلات کمی افزایش یافت، اما این ارتباط معنی دار نبود.
نتایج غیرقطعی مشابهی در مورد اثر مکمل آب سیب کدر بر پروفایل لیپیدی نیز توسط Barth و همکاران گزارش شده است.
اثر مکملهای آب سیب بر نشانگرهای آب سیب برای اسهال در چند مطالعه، اغلب با استفاده از نشانگرهایی مانند پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا، آدیپوکینها و دیگر نشانگرهای التهاب عروقی، با نتایج غیرقطعی ارزیابی شد بارت و همکاران یک تعامل ژن-رژیم غذایی بین مکمل آب سیب کدر و یک پلی مورفیسم تک نوکلئوتیدی در ژن IL-6 (IL-6-174 G/C) بر درصد چربی بدن یافت شد.

مطالعه یک کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده بود که در آن ۶۸ مرد یک مکمل ۴ هفتهای ۷۵۰ میلیلیتری در روز از آب سیب ابری غنی از پلیفنل را تکمیل کردند.
مطالعات دیگری مانند مطالعات in vitro سالاد کلم و انار و هویج مکانیسم بالقوه را کشف کردند که ارتباطهای موجود در مطالعات اپیدمیولوژیک را توضیح میدهند.
به عنوان مثال، مطالعات آزمایشگاهی بر روی طرز تهیه ترشی لیته گل کلم نشان داد که سیب و آب سیب می توانند از طریق تغییر متابولیسم سرطان زا، ظرفیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، مهار تکثیر، آپوپتوز، تغییر مسیرهای سیگنالینگ، تغییرات اپی ژنتیکی، فعالیت ضد جهش زا، ذاتی، اثرات شیمی درمانی داشته باشند مصونیت و دیگران.
کاهش قابل توجهی در درصد چربی بدن تنها در شرکت کنندگان هموزیگوت حامل آلل جهش یافته C مشاهده شد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.